Tisztelt Szülő!
Ezen az oldalon a 2024/2025. tanévre vonatkozó általános iskolai beiratkozást támogató, az előzetes jelentkezéshez is kapcsolódó szülői tájékoztató segédletet, illetve a beiskolázási modul felhasználói útmutatóját, valamint a Nyíregyházi Tankerületi Központ illetékességi területén működő általános iskolák 1. évfolyamára történő beiratkozásról szóló Hirdetményt találja.
Felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Görömbeiné Pompár Erzsébet tagintézményigazgató-helyettes
+36 30 176 6274
A beiratkozás folyamatának oktató videója:  

Az Nkt. 72. § (1a) bekezdésében foglaltak értelmében "a szülő kötelezettsége, hogy a nevelési-oktatási intézménnyel tanulói jogviszonyban álló, cselekvőképtelen vagy korlátozottan cselekvőképes, fokozott kockázatú allergiás betegséggel diagnosztizált gyermeke fokozott figyelmet igénylő egészségi állapotáról és a megteendő sürgősségi intézkedésekről a) a beiratkozással egyidejűleg, vagy b) a diagnózis ismertté válását követően haladéktalanul tájékoztassa a nevelési-oktatási intézményt, továbbá köteles gondoskodni arról, hogy az életmentő gyógyszert a gyermek mindig tartsa magánál.”

KRÉTA beiskolázás modul felhasználói útmutatója

A tankerületi központok által fenntartott általános iskolák a beiskolázás folyamatának adminisztrálásához szükséges eszközként egységesen a KRÉTA …
Verified by MonsterInsights